LÁNYOS JÁTÉKOK

Öltöztetős Játékok
Éttermes Játékok
Főzős Játékok
Lakberendezős Játékok
Sminkelős Játékok
Fodrászos Játékok
Tervező Játékok
Babysitter Játékok
Kifestős Játékok
Zenés Játékok
Szerelmes Játékok
Állatos Játékok
Lovas Játékok
Manikűrös Játékok
Bevásárlós Játékok
Babás Játékok
Szépség Játékok
Rajzfilmes Játékok
Vicces Játékok
Csajos Játékok
Szimulátor Játékok
Lányos Játékok > Főzős Játékok > Torták Készítése
Get Flash to see this player.
Játék Tájékoztató:
Torták Készítése
Be kell bizonyítanod milyen jó szakácsnő vagy. Válaszd ki a tortát, amelyik neked a legjobban tetszik majd készítsd el magad. Válaszd ki a megfelelő összetevőket hogy a sütemény ugyanolyan legyen mint amit kiválasztottál és így be tudd fejezni a játékot.
Rate: 4.20 4.20 4.20 4.20 4.20
Add hozzá ezt a játékot a Blogodhoz, Fotologodhoz, weboldaladhoz vagy fórumodhoz:
Related files:
Ratatouille
Ratatouille
Bizonyítsd be, hogy nagyon jó szakács vagy, és kitűnő a memóriád ebben az online Ratatouille játékban. Ki kell választanod a chef által megadott összetevőket, hogy egy nagyon különleges ételt készítsél.
Pizzák Készítése
Pizzák Készítése
Egy pizzériában dolgozol pizzásként, és meg kell tanulnod főzni. Pontosan olyan pizzákat kell készítened, mint amilyet a vendégek kérnek ebben a pizzás játékban.
Kínai Pálcikák
Kínai Pálcikák
Ebben a kínai pálcikák játékban be kell bizonyítanod, hogy milyen ügyesen szeded össze a tányérokon található összetevőket, és választod szét a megfelelő színű tányéron.
Pincérnős
Pincérnős
Ingyenes pincérnős játék amelyben az asztalra kell tenned az ételt, tányérokat és az innivalót. Te vagy a pincér egy étteremben, és mindent elő kell készítened az étkezéshez.
Hamburger Készítése
Hamburger Készítése
Ebben az online játékban hamburgereket kell készítened. Hozzák a hozzávalókat, és neked kell összeraknod a következő sorrendben: kis kenyér, sajt, hamburger és nagy kenyér. Neked kell lenned a világon a leggyorsabb hamburgerkészítőnek.