LÁNYOS JÁTÉKOK

Öltöztetős Játékok
Éttermes Játékok
Főzős Játékok
Lakberendezős Játékok
Sminkelős Játékok
Fodrászos Játékok
Tervező Játékok
Babysitter Játékok
Kifestős Játékok
Zenés Játékok
Szerelmes Játékok
Állatos Játékok
Lovas Játékok
Manikűrös Játékok
Bevásárlós Játékok
Babás Játékok
Szépség Játékok
Rajzfilmes Játékok
Vicces Játékok
Csajos Játékok
Szimulátor Játékok
Lányos Játékok > Főzős Játékok > Torták Készítése
Get Flash to see this player.
Játék Tájékoztató:
Torták Készítése
Be kell bizonyítanod milyen jó szakácsnő vagy. Válaszd ki a tortát, amelyik neked a legjobban tetszik majd készítsd el magad. Válaszd ki a megfelelő összetevőket hogy a sütemény ugyanolyan legyen mint amit kiválasztottál és így be tudd fejezni a játékot.
Rate: 4.20 4.20 4.20 4.20 4.20
Add hozzá ezt a játékot a Blogodhoz, Fotologodhoz, weboldaladhoz vagy fórumodhoz:
Related files:
Hamburger Készítése
Hamburger Készítése
Ebben az online játékban hamburgereket kell készítened. Hozzák a hozzávalókat, és neked kell összeraknod a következő sorrendben: kis kenyér, sajt, hamburger és nagy kenyér. Neked kell lenned a világon a leggyorsabb hamburgerkészítőnek.
Konyhai Segítő
Konyhai Segítő
Konyhai kisegítőként fogsz dolgozni. Rá kell tenned az ételt a tányérokra az iskolai ebédlőben, hogy a gyerekek tudjanak ebédelni.
Desszertek Készítése
Desszertek Készítése
Online főzős játék amelyben felvettek egy étterembe hogy ízletes desszerteket készíts. Válaszd ki az égből lepottyanó összetevőket úgy hogy a babát az egér segítségével mozgatod, majd az egér bal billentyűjével tudod felemelni a kezét és megfogni az ételt
Hey Girls
Hey Girls
A Hey Girls születésnapi ünnepséget terveztek és azt szeretnék, ha segítenél nekik az italokkal. Össze kell szedned az összes gyümölcsöt a kosárba, majd kicsvarnod, hogy frissítőket készíts barátnőiknek.
Kínai Pálcikák
Kínai Pálcikák
Ebben a kínai pálcikák játékban be kell bizonyítanod, hogy milyen ügyesen szeded össze a tányérokon található összetevőket, és választod szét a megfelelő színű tányéron.