LÁNYOS JÁTÉKOK

Öltöztetős Játékok
Éttermes Játékok
Főzős Játékok
Lakberendezős Játékok
Sminkelős Játékok
Fodrászos Játékok
Tervező Játékok
Babysitter Játékok
Kifestős Játékok
Zenés Játékok
Szerelmes Játékok
Állatos Játékok
Lovas Játékok
Manikűrös Játékok
Bevásárlós Játékok
Babás Játékok
Szépség Játékok
Rajzfilmes Játékok
Vicces Játékok
Csajos Játékok
Szimulátor Játékok
Lányos Játékok > Főzős Játékok > Torták Készítése
Get Flash to see this player.
Játék Tájékoztató:
Torták Készítése
Be kell bizonyítanod milyen jó szakácsnő vagy. Válaszd ki a tortát, amelyik neked a legjobban tetszik majd készítsd el magad. Válaszd ki a megfelelő összetevőket hogy a sütemény ugyanolyan legyen mint amit kiválasztottál és így be tudd fejezni a játékot.
Rate: 4.18 4.18 4.18 4.18 4.18
Add hozzá ezt a játékot a Blogodhoz, Fotologodhoz, weboldaladhoz vagy fórumodhoz:
Related files:
Konyhai Segítő
Konyhai Segítő
Konyhai kisegítőként fogsz dolgozni. Rá kell tenned az ételt a tányérokra az iskolai ebédlőben, hogy a gyerekek tudjanak ebédelni.
Pincérnős
Pincérnős
Ingyenes pincérnős játék amelyben az asztalra kell tenned az ételt, tányérokat és az innivalót. Te vagy a pincér egy étteremben, és mindent elő kell készítened az étkezéshez.
Hey Girls
Hey Girls
A Hey Girls születésnapi ünnepséget terveztek és azt szeretnék, ha segítenél nekik az italokkal. Össze kell szedned az összes gyümölcsöt a kosárba, majd kicsvarnod, hogy frissítőket készíts barátnőiknek.
Hamburgerbár
Hamburgerbár
Főzős játék, amelyben a chef megmutatja Neked, hogyan készíts el a hamburgert az hamburgerbár játék. Miután megjegyezted a hozzávalókat, el kell készítened a hamburgereket, amelyeket a vendégek kérnek.
Ratatouille
Ratatouille
Bizonyítsd be, hogy nagyon jó szakács vagy, és kitűnő a memóriád ebben az online Ratatouille játékban. Ki kell választanod a chef által megadott összetevőket, hogy egy nagyon különleges ételt készítsél.