LÁNYOS JÁTÉKOK

Öltöztetős Játékok
Éttermes Játékok
Főzős Játékok
Lakberendezős Játékok
Sminkelős Játékok
Fodrászos Játékok
Tervező Játékok
Babysitter Játékok
Kifestős Játékok
Zenés Játékok
Szerelmes Játékok
Állatos Játékok
Lovas Játékok
Manikűrös Játékok
Bevásárlós Játékok
Babás Játékok
Szépség Játékok
Rajzfilmes Játékok
Vicces Játékok
Csajos Játékok
Szimulátor Játékok
Lányos Játékok > Főzős Játékok > Torták Készítése
Get Flash to see this player.
Játék Tájékoztató:
Torták Készítése
Be kell bizonyítanod milyen jó szakácsnő vagy. Válaszd ki a tortát, amelyik neked a legjobban tetszik majd készítsd el magad. Válaszd ki a megfelelő összetevőket hogy a sütemény ugyanolyan legyen mint amit kiválasztottál és így be tudd fejezni a játékot.
Rate: 4.21 4.21 4.21 4.21 4.21
Add hozzá ezt a játékot a Blogodhoz, Fotologodhoz, weboldaladhoz vagy fórumodhoz:
Related files:
Hamburger Készítése
Hamburger Készítése
Ebben az online játékban hamburgereket kell készítened. Hozzák a hozzávalókat, és neked kell összeraknod a következő sorrendben: kis kenyér, sajt, hamburger és nagy kenyér. Neked kell lenned a világon a leggyorsabb hamburgerkészítőnek.
Pincérnős
Pincérnős
Ingyenes pincérnős játék amelyben az asztalra kell tenned az ételt, tányérokat és az innivalót. Te vagy a pincér egy étteremben, és mindent elő kell készítened az étkezéshez.
Hamburgerbár
Hamburgerbár
Főzős játék, amelyben a chef megmutatja Neked, hogyan készíts el a hamburgert az hamburgerbár játék. Miután megjegyezted a hozzávalókat, el kell készítened a hamburgereket, amelyeket a vendégek kérnek.
Hey Girls
Hey Girls
A Hey Girls születésnapi ünnepséget terveztek és azt szeretnék, ha segítenél nekik az italokkal. Össze kell szedned az összes gyümölcsöt a kosárba, majd kicsvarnod, hogy frissítőket készíts barátnőiknek.
Pizzák Készítése
Pizzák Készítése
Egy pizzériában dolgozol pizzásként, és meg kell tanulnod főzni. Pontosan olyan pizzákat kell készítened, mint amilyet a vendégek kérnek ebben a pizzás játékban.